Előzetesbe került a gyilkossággal gyanúsított férfi

 

A Szolnoki Járásbíróság 2021. január 8-án egy hónapra elrendelte annak a harmincas éveiben járó férfinak a letartóztatását

aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. december 22-én délelőtt egy karcagi családi házban, egy tettlegességig fajult veszekedés során élettársa halálát okozta.

A Szolnoki Járásbíróság 2021. január 8-án egy hónapra elrendelte annak a harmincas éveiben járó férfinak a letartóztatását, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. december 22-én délelőtt egy karcagi családi házban, egy tettlegességig fajult veszekedés során élettársa halálát okozta.

A bíróság amellett, hogy idézésre nem jelent meg a rendőrségen, azért rendelte el az egyébként büntetlen előéletű gyanúsított letartóztatását, mert az általa, a megalapozott gyanú szerint elkövetett bűncselekmény kiemelt tárgyi súlyú, azt a Büntető Törvénykönyv 5-15 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni, ezért a döntés indokolása szerint, tartani lehet attól, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén, elszökne, illetőleg elrejtőzne a hatóságok elől.

A letartóztatás elrendelése tárgyában született döntést az ügyészség, a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így az a mai napon véglegessé vált.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14