PLASZTIKAI MŰTÉTRE VAN SZÜKSÉGE

A Tiszatenyőn élő Bartók Viktor még tavaly márciusban szenvedett munkahelyi balesetet a Bige Holding Kft. szolnoki kénsavgyárában, ahol sav robbant az arcába.

A cég azonban azóta sem fizetett kártérítést Viktornak, pedig a rá váró műtét miatt is nagy szüksége lenne a pénzre. Megrázó tudósítás következik.

A baleset akkor következett be tavaly márciusban munkahelyén, amikor az ott készült veszélyes sav minőségellenőrzését végezte. Ám a sav a lefolyócsőből nyílegyenesen, nagy erővel visszarobbant rá, és hiába volt rajta a teljes védőfelszerelés, súlyos másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán, a bal alkarján, a combján és a lábszárán. A felszabaduló gázoktól a tüdeje is megégett. Három hétig kezelték kórházban, bőrátültetést végeztek rajta. Azonban azóta sem kapott a cégtől semmilyen kártérítést.
A felépüléséhez plasztikai beavatkozásra lenne szüksége, aminek ára van.
Viktor elmondta stábunknak, hogy a baleset óta teljesen tönkrement az élete, a barátnője is elhagyta. A szája körüli hegek miatt pedig nagyon nehezen tud enni. Evés előtt be kell nyúlnia a szájába, és percekig nyújtani, hogy a kanál beleférjen.
A jó hír az, hogy rendbe tudnák hozni, a műtétek aktuális ideje április környékén lenne.
Ahhoz pedig, hogy el tudják végezni a szükséges műtétet, Viktornak pénzre lenne szüksége. Választ szeretne a cégtől, hogy a műtét idejére kap-e kártérítést. Ellenkező esetben az összes megtakarítása sem lenne elég a műtét költségeinek a fedezésére és attól fél, hogy banki kölcsönt kell majd felvennie.

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek