NEMI ERŐSZAK KÍSÉRLETE TÖRÖKSZENTMIKLÓSON

Szexuális erőszak bűntette miatt indítványozta az ügyészség annak a 25 éves törökszentmiklósi férfinak a letartóztatását, aki a kora reggeli órákban próbált egy munkába igyekvő fiatal nőt megerőszakolni.

A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság egy helyi lakossal szemben, aki rátámadt egy fiatal nőre a nyílt utcán.

A rendőrség közleménye szerint a 26 éves férfi Törökszentmiklóson egy kerékpárral munkába tartó fiatal nőt kezdett követni, majd az egyik utcában ellökte. A fiatal nő az árokba esett. A támadó nem hagyta neki, hogy felálljon, és közösülni próbált vele.

A férfit szerencsére megzavarták, elmenekült a helyszínről.

A nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el.
A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A szexuális erőszak bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.
A bíróság elrendelte a korábban már többször is büntetett férfi letartóztatását. A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően a férfi esetében megalapozottnak látta a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélyét is.

A férfi és védője is fellebbezést jelentettek be a bíróság végzésével szemben, így az ügyben végleges döntést a Szolnoki Törvényszék fog hozni.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek