JÓ ÉVET ZÁRT AZ AKÁCLIGET FÜRDŐ

A világjárvány és az energiaárak robbanása tavaly okozott ugyan némi visszaesést a karcagi fürdőben, de ennek ellenére összeségében jó évet zárt.

A tervek szerint nyárra végeznek a kültéri nagymedence felújításával is, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy idén még jobb évet zárhasson a fürdő.

Párafelhő lebeg a karcagi fürdő kültéri medencéje fölött. A téli frissítően hideg időtől sem félő vendégek pedig roppant kellemesen érzik magukat a vízben. Még akkor is, ha a tavalyihoz képest mindezt tíz százalékkal drágábban tehetik, hiszen az üzemeltetési költségek emelkedése miatt ennyivel kellett emelni az árakat. A tavalyi év eleji kényszerű zárva tartás, valamint a kültéri medence felújítás miatti lezárása okozott némi vendégforgalom- visszaesést, a hagyományos rendezvények: mint például a nyugdíjas-, vagy a motoros találkozó, a Strandok Éjszakája komoly forgalmat generált.

Andrási István fürdővezető:
Télen tulajdonképpen a szolgáltatások az a kül- és beltéri medencénk üzemelnek. A beltéri medence az az uszoda, tanuszoda, kétterű termálmedence, illetve külső gyógy I., gyógy II. medence felváltva üzemel és itt is, tehát azért, hogy bővítjük a skálát ilyenekkel, hogy nemcsak nyitvatartási időben, hanem októbertől májusig például minden péntek este éjfélig éjszakai fürdőzést tartunk, ami nagyon népszerű a vendégek körében.

A fürdő régi medencéjét felújítják, a nyári strandszezon kezdetére remélhetőleg egy élményelemekkel ellátott, vízforgatós, feszített víztükrű medence fogadja a vendégeket. Akik számára lesz hely idén is, hiszen a fürdővel egybeépített kereskedelmi szálláshely tavaly tízezer vendégéjszakát regisztrált. A szállóvendégek hatvan százaléka belföldi vendég volt.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek