FÉLHOLTRA VERTÉK ISMERŐSÜKET

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei nyomozók elfogták azt a három férfit, akik csaknem félholtra verték egyik ismerősüket a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon.

Kegyetlenül elbántak áldozatukkal, vasrúddal és kézzel is ütötték a férfit. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Egy szolnoki kórházból érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy tiszasülyi férfin életmentő műtétet hajtottak végre, sérülései feltehetően bántalmazásból származnak.

Másnap a nyomozóknak sikerült kihallgatni a megvert férfit, aki részletesen elmondta mi történt vele. A megalapozott gyanú szerint a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon, előzetes szóváltást követően három férfi ismerőse tettleg bántalmazta. Egyikük, lefogta kezét, míg a másik kettő kézzel és egy vasrúddal ütötte. A sértettnek sikerült szabadulnia a fogásból, és elszaladt.

A vármegyei nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogásukat követően a trió tagjait életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 62 éves tiszasülyi gyanúsítottat, és 26 éves fiát őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat, melyet a járásbíróság 30 napra elrendelt. 26 éves tiszaburai társuk szabadlábon védekezhet.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek