ÉVZÁRÓ RENDEZVÉNYT TARTOTTAK

Megtartotta évzáró rendezvényét a Karcagi Rendezvényközpontban a Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Egyesületének Karcagi Csoportja.

A Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Egyesületének tagjait Karcag város polgármestere, Szepesi Tibor köszöntötte.

Murányi Zsigmondné, a Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Egyesületének elnöke évértékelő beszédében kifejtette, hogy nyolc éve milyen nehéz helyzetben lévő egyesületet vett át és azóta milyen eredményeket értek el közösen.

A karcagi csoport elmúlt nyolc hónapjának működéséről Hudák Ilona csoportvezető tájékoztatta a megjelenteket, akik egy perces néma felállással emlékeztek meg elhunyt tagtársaikról.

A város egyik legnagyobb létszámú csoportja hetente tart fogadóórát tagjaiknak. A városvezetéstől kaptak fürdőbérletet, így tagjaik rehabilitálására igénybe tudják venni a karcagi gyógyvizet. Rendszeresen szerveznek kirándulást, voltak máriapócsi, makói és vásárosnaményi túrákon, de tartottak zsíroskenyér partit is. Megszervezték az apák napját szalonnasütéssel és volt az elmaradhatatlan birkapörkölt ebéd.

2024-re is több kirándulást, kulturális programot tervez a vezetőség.

A karcagi csoport vidám jelenettel, szavalattal, Karcagi-Nagy Zoltán magyar nótákkal kedveskedett ebéd előtt a résztvevőknek.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek