Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy debreceni lakos közlekedett személygépkocsival Debrecen felől Tiszafüred irányába 2020. december 6-án 17 óra 30 perc körül. A sofőr haladása során, egy balra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba hajtott és felborult. A gépjármű vezetője a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Egy tiszaroffi lakos közlekedett személygépkocsival Abádszalók irányából Tiszabura felé 2020. december 6-án 16 óra 30 perc körül. Haladása során, vele azonos irányba közlekedett két tiszaburai lakos, akik láthatósági mellényt nem viseltek és egy kivilágítatlan kerékpáron keresztben elhelyezett farakományt szállítottak. A sofőr, amikor észlelte a gyalogosokat, azonnal fékezett, balra kormányozta járművét, azonban a gépkocsi elejével nekiütközött a biciklin tolt szállítmánynak. A baleset következtében a kerékpárt toló gyalogos a jobb oldali útpadkára esett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Az év ezen időszakában, a megváltozott útviszonyokra tekintettel, ne feledjék a látni és látszani elv fontosságát! Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14