PADLÁSON BÚJT EL

A jászsági rendőrök elől azonban nem tudott elrejtőzni az a férfi, akit a lopást követően az ingatlan padlásán fogtak el.

Egy felújítás alatt álló jászteleki ház udvarán mozgást észleltek 2023. október 21-én délben. Mikor a tulajdonos ellenőrizte az épületet, azt vette észre, hogy az egyik helyiség mennyezetét leszakították, és több szatyorban összekészítve víz- és gázszerelvényeket, -idomokat talált. Értesítette a rendőrséget, majd mikor a szemlebizottság a helyszínre vonult, egy férfit vettek észre a padlásfeljárónál. A rendőrök a padláson fogtak el egy 27 éves helyi férfit, akinél a házból származó klímavezetékeket, valamint egy hangszórót találtak.

A nyomozók a férfit lopás bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta kihallgatóinak, hogy előző nap készítette össze a szerelvényeket, majd elfogása napján is lopni ment a felújítás alatt álló házba, de amikor meglátta a sértettet és a rendőröket, a padláson próbált elbújni.

A Jászberényi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az iratokat a járási ügyészségnek.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek