KÖNYVTÁRI SZOLGÁLTATÁSOK

Fülöp Ilonát, a Csokonai Könyvtár könyvtárosát arról kérdeztük, hogy milyen szolgáltatások vehetők jelenleg igénybe a könyvtárba és hogyan alakul az eseménynaptáruk.

 

Mint megtudtuk a beiratkozási díjaik az elmúlt évek alatt nem változtak. A tizenhat év alattiak és a nyugdíjasok ingyenesen, a tizenhat év feletti nappali tagozaton tanuló diákok nyolcszáz forintért, míg a felnőttek ezerötszáz forintos beiratkozási díj ellenében tudják igénybe venni szolgáltatásaikat.

 

-Az Országos Könyvtári Napok rendezvényeire,-október első hetében-több programot is terveztünk, de sajnos a járványhelyzet miatt néhány nem valósult meg. Amelyek megtartásra kerültek azok szerencsére sikeresek voltak és sok érdeklődőt vonzottak. A járványügyi előírásokat betartva több kiscsoportos könyvtári foglalkozást is tartottunk a gyerekek nagy örömére-mondta el a könyvtáros.

 

Fülöp Ilona azt is elmondta, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az évben is folyamatosan tudtak új könyveket vásárolni. Ezekkel az új könyvekkel várják régi és leendő olvasóikat a könyvtár színes világába.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14