ALKALOM SZÜLTE TOLVAJ

Hol egy bolt kivilágított belseje, hol a gyújtáskapcsolókban felejtett indítókulcsok hívogattak egy férfit. A mezőtúri nyomozók lefülelték az elkövetőt.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/alkalom-szulte-tolvaj

Egy 28 éves nagymágocsi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy betört egy túrkevei ABC-be. Az üzletből közel 18 ezer forintot, több csomag édességet, arcszeszt és szeszes italokat vitt el. A bolt riasztója megszólalt, ezért a rendőrök azonnal indultak. A bűncselekmény helyszínének közelében fülelték le a tettest, aki hamarosan a nyomozók asztalánál vallott cselekményéről. A férfi elmondta, hogy a betörést követően meglátta a rendőrautót, ezért lefordult egy úton, és egy parkoló gépjármű kerekénél rejtette el a lopott értékekkel teli sporttáskát és a pénzt. A nyomozók a kutatás során mindent megtaláltak.

A férfi nem ismeretlen a rendőrök előtt, hiszen korábban már más esetek kapcsán is gyanúsítottként hallgatták ki. Előbbi alkalommal egy gyújtáskapcsolóban felejtett indítókulcs segítségével hajtott el egy Túrkevén álló gépkocsival. Az autózás a vízelvezető árokban ért véget, ugyanis a férfi balesetet szenvedett. Utóbbi esetben szintén egy járműben felejtett indítókulcs könnyítette meg a dolgát, akkor Mezőtúron kocsikázott, majd hátrahagyta az autót. Mindkét esetben jármű önkényes elvétele bűntett miatt hallgatták ki.

A nyomozók a bűnügyeket egyesített eljárásban vizsgálják.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek