KERÉKPÁR TOLVAJOKAT FOGTAK EL A RENDŐRÖK

A szolnoki rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy 23 éves helyi, és egy fiatalkorú abonyi férfit, akikhez több, az elmúlt időszakban elkövetett kerékpárlopás köthető.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kerekpartolvajok-orizetben-0

A Szolnoki Rendőrkapitányságra bejelentés érkezett, miszerint a városban elloptak egy lezárt kerékpárt. A rendőrök a helyszínen adatot gyűjtöttek, így látókörükbe került egy férfi, akit másnap este a Jubileumi téren igazoltattak a lopott kétkerekűvel. A fiatalkorú abonyi lakost előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, a fiatal beismerő vallomást tett, amiben összesen négy kerékpár eltulajdonításáról számolt be a rendőröknek. Kutatást tartottak nála, ott még egy nagyobb értékű mountain bike-ot foglaltak le a rendőrök. A rendőrök négyrendbeli lopással gyanúsítják, őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

Szintén a szolnoki rendőrök derítették fel annak a kerékpárnak az ügyét, melyet eltulajdonítottak egy helyi társasház lépcsőházából. A feltételezett elkövetőt az egyenruhások elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Több büntetőeljárás egyesítését követően a 23 éves szolnoki férfit négyrendbeli lopás – három esetben bolti lopás – elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és letartóztatására tettek előterjesztést.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek