SÓLYALOPÁS

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.

Egy 40 éves férfit gyanúsítanak a kunszentmártoni rendőrök azzal a bűncselekménnyel, ami 2023. szeptember 22-én 19 óra és szeptember 23-án 2 óra között történt a helyi strandon.

A sértett korábban itt helyezte el az 1 millió forintot érő csónakszállító utánfutóját, amit a tettes a lakcíméig húzott. Ott aztán elkezdte a sólya átalakítását: felületét néhány helyen zöld festékkel átfújta, letépte a szürke filcanyagot a csónakvezetőről, levette a hátsó fémáthidalót, a lámpákat és a forgalmi rendszámot.

Bejelentést követően a rendőrök igen gyorsan megállapították az elkövető kilétét, akinél kutatás során megtalálták az értékes utánfutót és a rendszámtáblát.

A helyi lakost lopás bűntett miatt hallgatták ki, beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az utánfutóról levett eszközöket a Körösbe dobta.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek