HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt 3 napban a megye rendőrei 7 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő 28 éves jászfényszarui lakost ellenőriztek a rendőrök Jászberényben 2023. augusztus 24-én 23 óra körül. A rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Hatvani Járásbíróság 10 hónapra eltiltotta a gépjárművezetéstől. Az egyenruhások előállították a jogsértőt a Jászberényi Rendőrkapitányságra és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ugyancsak eltiltás hatálya alatt ült volán mögé az az 54 éves helyi lakos, akit a járőrök 2023. augusztus 27-én a délutáni órákban ellenőriztek Szolnok belterületén. A férfit a Szolnoki Rendőrkapitányság tiltotta el a gépjárművezetéstől, ráadásul a rendőrök azt is megállapították, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki a jogsértőt.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek