SZEZONZÁRÁS BEREKFÜRDŐBEN

Perge Józseffel, a Berek-Víz Kft. ügyvezetőjével arról beszélgettünk, hogy a kezdeti nehézségeket kiküszöbölve, milyen szezont zárt idén a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő.

-Összességében elmondhatom, hogy sokkal jobbat, mint amit az ember gondolt és várt-kezdte gondolatait az ügyvezető. Majd azzal folytatta, hogy a március 18-ai bezárást követően, igen nehéz helyzetbe került a fürdő, a dolgozókkal egyetemben.

A május 22-i újranyitás során, a gyógymedencék ugyan még nem üzemelhettek,-majdcsak július 20-án volt a megnyitásukra lehetőség, a gyógykezelésekkel egyetemben -viszont a megfelelő óvintézkedések betartása mellett már látogathatóvá vált a strand területe.

-Sajnos a nyitást követő hetek,- az időjárás sokszínűsége miatt-nem hozták meg a várt vendéglétszámot.

Az igazi szezon július második hetében indult meg. Onnantól kezdve mind a kempingben, mindpedig a strandon a látogatók száma folyamatosan emelkedett. Így gyakorlatilag nagyságrendileg hasonló anyagi helyzetbe került a cég, mint egy évvel ezelőtt volt. Ez a jövőre nézve egyfajta stabilitást jelent számunkra-fogalmazta meg a tapasztalatokat a vezető.

Majd szólt arról is, hogy a „Maradj itthon!” elnevezésű kampány a bereki strandon pozitívan éreztette hatását. Nagyon sok új belföldi vendéget tudott idén felmutatni a fürdő. Ennek egyik oka lehet az ügyvezető szerint, hogy az elmúlt évek marketing munkájának gyümölcse most ért be igazán, a másik pedig természetesen az, hogy az emberek jó része nem ment külföldre, így turisztikai célt is itthon keresett magának.

-Érdekes, hogy Kelet-Magyarország és Budapest vonzáskörzetéből nagyon sokan látogattak meg bennünket idén. Július végén a szlovák és a lengyel turisták jelentek meg, így összességében azt gondolom, hogy egy jó szezont zárt a bereki strand-mondta el Perge József ügyvezető.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14