HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 1 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek a rendőrök Tiszafüreden 2023. július 6-án az éjszakai órákban. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr úgy ült a volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A járőrök a helyszínen elvették a 48 éves férfi vezetői engedélyét. A jogsértőt további mintavételre előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra. A rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást.

Magyarországon zéró tolerancia van érvényben az utakon! A vezetési képességre hátrányosan ható szerek befolyásoltságában történő járművezetés büntetendő. A felelőtlen sofőrök magatartásukkal nemcsak saját, de mások testi épségét és életét is veszélyeztetik! Kérjük, tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt, és tudatosan tartsák be a KRESZ szabályokat!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek