KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS

Soron kívüli ülést tartott a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.

A napirendi pontok megtárgyalása előtt köszöntötték Balogh Krisztián Tibort, a Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulóját, aki az április 24-26. között, a Szakma Sztár Fesztivál keretében megrendezett a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen festő, mázoló, tapétázó szakmában 1. helyezést ért el. Felkészítői Kovács Sándor gyakorlati oktatásvezető és Gyarmati István szakoktató.

A testületi-ülés megtárgyalta és elfogadta a Karcag Városi Önkormányzat tulajdonában lévő Karcag belterület 153 és 3979/1 hrsz-ú, köznevelési célt szolgáló ingatlanok az Egri Főegyházmegye részére; valamint a Karcag belterület 4815/1 hrsz-ú ingatlan Karcagi Református Egyházközség részére történő térítésmentes tulajdonba adását.
A 2846/2 hrsz-ú ingatlanra vonatkozóan a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által működtetett „Gólyafészek Otthon” Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Fogyatékosok Otthona nyújtott be pályázatot az épület energetikai fejlesztése érdekében, amihez szükséges a tulajdonos, a Karcag Városi Önkormányzat hozzájárulása, amit a képviselő-testület egyhangúlag megadott.
A Karcag belterület 2942/2 hrsz-ú, Zuglógerben található önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadását kérte a BF-Security Bt., melyet a testület 2026. május 31-ig meg is szavazott.

Az 5-6. napirendi pontokat zárt ülés keretében tárgyalták.

Karcagi Hírmondó

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek