ÚJABB DÍLER RENDŐRKÉZEN

A megalapozott gyanú szerint egy 44 éves férfi az elmúlt egy évben új pszichoaktív anyaggal kereskedett Jászjákóhalmán.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/jaszsagi-diler-rendorkezen

Egy jászjákóhalmai férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt egy évben rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített 1000-2000 Ft/pakk áron új pszichoaktív anyagot főként helyi lakosoknak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársainak és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével elfogták és előállították a jogsértőt a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, a bíróság elrendelte letartóztatását.
A nyomozók az eljárás során 41.7 gramm – a vegyész szakértői szakvélemény szerint – új pszichoaktív anyagot, valamint 0.4 gramm kábítószernek minősülő növényi törmeléket, és a kiporciózáshoz használatos eszközöket foglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében mobiltelefonokat, ékszereket és több mint 300.000 forint készpénzt biztosítottak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek