ORSZÁGSZERTE EMELKEDETT A STRANDBELÉPŐK ÁRA

A Magyar Fürdőszövetség információi szerint a tavalyi árakhoz képest kiugróan, akár 20-25 százalékkal drágulnak a strand- és fürdőbelépők országszerte.

Stábunk ellátogatott a szolnokiak körében népszerű MÁV strandra, ahol Pápai Anett pénzügyi vezetővel beszélgettünk az idei árakról.

-Jelenleg a jegytípusainkat és a jegyárainkat az előző évekhez képest a lakosok igényeihez alakítottuk ki. Én azt gondolom, hogy minden korosztály megtalálja a számára legkedvezőbb belépési lehetőséget. Jelenleg egyegész napos felnőtt belépőjegynek az ára 2700 forintba kerül, míg egy szolnoki lakosnak 2500 forintba a kedvezményes napi belépőjegyeink, ami a négy év korosztály fölötti, 18 éves korig, illetve 65 év korosztály felett pedig 1700 forintért tudnak naponta bejönni. Biztosítjuk a reggeli úszás lehetőségét és egy kedvezményes jegyárral, ami 6 órától 9 óráig vehető igénybe. A családok számára is van lehetőség. Ott két felnőtt, két gyermek tud bejönni a tavalyi 5200 forinthoz képest most 5900 forintért, tehát egy minimális emeléssel, illetve nagyobb csoportoknál is 1300 forintos lehetőség van a belépésre naponta magára a strandfürdő területén.

Ez minimális emelés a tavalyihoz képest.
-10-15 százalékos emelésben mutatkozik meg. A bérleteink jelen pillanatban úgy alakultak, hogy 10 alkalmas bérleteink vannak, amik 60 napig használhatóak fel a lakosok számára a reggeli időszakban, illetve egész napos úszóbérlet árakkal.
A családi kedvezmény igen népszerű Szolnokon.
-Nyáron, június 17-től elindítjuk a csúszdáinkat is, és nagy igény van rá, igen, jönnek a családok. Rengeteg családi jegyet tudunk eladni.
A tavalyi nyáron sokan jöttek strandolni ide.

- A nyártól, az idei szezontól reméljük, hogy ugyanolyan nagy létszámban lesznek látogatóink, mint az előző években, mert próbáltuk a jegyeket úgy kialakítani, hogy lehetőséget teremtsünk számukra arra, hogy egy kedvezményes belépéssel ugyanúgy tudjanak hozzánk jönni.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14