Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon egy fő ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászfényszaru külterületén 2020. július 26-án 16 óra 15 perc körül, amikor elveszítette uralmát járműve irányítása felett és a bal oldali útárokba sodródott. A sofőr a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint –könnyű sérülést szenvedett.

Kiskorú közlekedett szülői felügyelettel kiépített kerékpárúton biciklivel Törökszentmiklós belterületén 2020. július 26-án 17 óra körül. A gyermek közlekedése során nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó személygépkocsi vezetőjének és összeütköztek. A kiskorú a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek megelőzéséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve és toleranciát tanúsítva vesznek részt a közúti közlekedésben annak érdekében, hogy

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14