Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá öt fő ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az elmúlt hetekben nem volt olyan nap, hogy valaki ne ült volna ittasan járművébe. Úgy tűnik hiábavaló a rendőrség figyelemfelhívása, a jogosítvány bevonásának veszélye, sokan autóba ülnek alkohol fogyasztása után. Az ittas állapotban történő közlekedés gyakran vezet olyan tragédiákhoz, melyeket józanul el lehetett volna kerülni.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten és nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

A Szolnoki Rendőrkapitányság egyenruhásai tulajdon elleni szabálysértés miatt vettek őrizetbe egy újszászi férfit, aki egy szolnoki élelmiszerüzletben több guriga sajtot és pékárut rejtett a hátizsákjába és megkísérelte ellopni 2020. július 23-án 19 óra 30 perc körül. A  biztonsági őr tetten érte cselekménye közben a fiatalembert.

Egy 63 éves helyi lakos magából kikelve, ittas állapotban ordibált Törökszentmiklós egyik parkjában, és az arra elhaladókat szidalmazta 2020. július 23-án 18 óra körül. A rendőrök – helyszínbírság kiszabása mellett – útba indították a férfit, aki azonban néhány perc elteltével ismét visszatért a parkba és folytatta jogsértő cselekményét. A rendőrök előállították a rendbontót a rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14