TiszTa–tó projekt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnmegelőzési szakemberek folytatták a TiszTa-tó bűnmegelőzési projektet a Tisza-tó környékén.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a TiszTa-tó elnevezésű prevenciós programot Tiszafüreden, Tiszaszőlősön és Abádszalókon folytatták 2020. július 21-én.

A bűnmegelőzési szakemberek három helyszínen működtettek információs pontot a „Házhoz megyünk!” program keretében, ahol az áldozattá válás elkerülése érdekében tájékoztatást nyújtottak az unokázós csalások elkövetési módszereiről, továbbá vagyonvédelmi tanácsokkal, prevenciós tájékoztató kiadványokkal  látták el az érdeklődőket.  A kiadványok, szóróanyagok között minden korosztály megtalálta a számára értékesnek, fontosnak tartott információt.

A megelőzési tanácsok mellett a Bike Safe program keretében díjmentes kerékpár-regisztrációra volt lehetőségük a kétkerekűvel érkező gyermekeknek és felnőtteknek.

A TiszTa-tó projekt keretében a megyei bűnmegelőzési szakemberek megjelenésére a nyár folyamán hetente lehet számítani Tiszafüreden, Tiszaszőlősön és Abádszalókon, legközelebb 2020. július 30-án mennek házhoz a szakemberek.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14