Előkerült az ötéves kisfiú Tolnában!

A társadalmi összefogásnak köszönhetően csaknem egy nap kutatás után a Tolna-Mözs határában egy vetésben találták meg Gergőt.

Március 27-én nem sokkal 17 óra előtt eltűnt egy ötéves kisfiú, Gergő a tolna-mözsi otthonukból. A bejelentést követően a gyalogos kutatók mellett rendőrségi helikopter is pásztázta a környéket. Már az esti órákban érkeztek speciális kutyás mentők és polgárőrök a kisgyermek keresésére. Rajtuk kívül nagyon sok önkéntes is bekapcsolódott a kutatásba - írja a Tolna Vármegyei Rendőrség.

Nagy segítséget nyújtottak a keresésben a Terrorelhárítási Központ munkatársai is, akik drónokkal is kutattak a területen. A mai napon is több százan csatlakoztak a kereséshez, akik az ország számos pontjáról érkeztek, hogy segítsenek.

Gergőt ma is egész nap keresték. Végül két paksi önkéntes kutyás - Góman Dávid és Jelencsik Zsolt, valamint kutyáik Jenny és Tequila - találták meg a kisfiút otthonától több mintegy egy kilométerre, egy búzavetésben, nem sokkal délután fél öt előtt, csaknem egy nappal az eltűnése után.

Infokarcag

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek