ROKONAIT IS MEGLOPTA

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.

 

A megalapozott gyanú szerint a 31 éves karcagi férfi 2023. március 19-én délelőtt nagymamája konyhájából eltulajdonított egy televíziót. Ezt követően március 20-ra virradóra édesanyja lakatlan házából hozott el jogtalanul 5 db csillárt, 50 db ledes spotlámpát, 50 db konnektort és 30 db fali kapcsolót valamint kábeleket. Féltestvére házában március 23-án járt, ahonnan televíziót, mobiltelefont, gyerekruhákat és kerékpárt tulajdonított el. A rokonaitól jogtalanul megszerzett értékeket később pénzzé tette.

Az egyenruhások a férfit az utolsó bejelentést követően, 2023. március 23-án este ismét elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök megállapították, hogy a terhelt az elmúlt időben több vagyon elleni bűncselekményt követett el, ami miatt már van ellene folyamatban büntetőeljárás. A nyomozóhatóság az ügyeket egyesítette, majd a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság összesen 11 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény miatt folytat eljárást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek