KÖZÖNSÉGDÍJAT KAPOTT HUBAI VIKTÓRIA

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett Év Fiatal Szállodása 2022 közönségszavazáson Hubai Viktória, a Nimród Bioszálloda és Bioétterem szállodaigazgatója kapta a közönségdíjat.

A pályázatot a tehetséges, 35 év alatti szakemberek számára írták ki, azokat a részlegvezetőket, igazgatókat keresték, akik 2022-ben is elhivatottan dolgoztak a hazai szállodaiparért.

- Tizenkét éves voltam, amikor megnyitott a szálloda és 16 éves koromban kezdtem el itt dolgozni. Először fagylaltot árultam, majd a gimnázium után recepciósként. Ezt követően édesapámat segítettem az adminisztratív teendőkben. Így sok kihívással találkoztam és sok olyan feladat volt, amit nehezen tudtam megoldani, ezért jelentkeztem egyetemre és elvégeztem a Corvinus Egyetemen a pénzügy-számvitel és a turizmus-vendéglátás képzést is, hogy kicsit belelássak a vendéglátás világába - mondta Hubai Viktória, aki mindig is ide készült a Nimród szállodába.

- A Nimród a szívügyem. Nagyon sokat jelent nekem és családomnak is, ezért mindenki fontosnak tartotta, hogy olyan ember vegye át a vezetését, aki mindennap úgy fog róla gondoskodni, mintha kb. a kisgyereke lenne.
- Vezetőként az első fő feladata a Márton-napi hétvége szervezése volt, ahol a menüsort és a marketing tevékenységet is együtt állították össze. Ezt követően már készültek is az adventi és a karácsonyi időszakra.

- Januárban már számos olyan eseményt terveztünk, ami minden korcsoportot megragad. Fiataloknak, családosoknak és idősebb korosztálynak is igyekszünk eseményeket szervezni. Februárban tartottunk egy pálinka-estet, ami szerencsére nagyon jól sikerült. Célkitűzéseink között szerepel több ilyen kulturális eseménnyel is egybekötött vacsora szervezése. Jelenleg dolgozunk az új étlap megvalósításán, amit márciusra tervezünk, egy időben nagyjából a terasznak a megnyitásával. Az étlapnál most is törekedni fogunk arra, hogy minél több jó ételt tartalmazzon és minél egészségesebb ételeket kínáljunk a vendégek számára - árulta el a szállodaigazgató, aki szeretné megköszönni ezúton is mindenkinek, aki szavazott rám a versenyben.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek