Három év kihagyás után újra vadászbált tartott a Karcagi Nagykun Vadásztársaság, ahol a hölgyeket egy-egy szál rózsával is köszöntötték a közelgő nőnap alkalmából.

Az esten fellépett Házi Róbert és SzűcsAttila, BényeiGábor pedig zenélt.

Hubai Imre Csaba elnök szerint az este célja, hogy a vadásztársak családi, baráti körben találkozzanak, kikapcsolódjanak, jól érezzék magukat.
- Nyilvánvalóan az is fontos, hogy 150 éves lesz jövőre a társaságunk, s annak idején, 1874-ben, amikor megalakult, már akkor is volt vadászbál, kivéve a háború időszakát, most meg a COVID problémák miatt maradt el három évig. Így a mai este jó alkalom arra is, hogy az új vadászok beilleszkedjenek, beszélgessenek, a tradícióknak megfelelően.

Jótékony része is van a bálnak, hiszen a bevételt visszaforgatjuk a vadak takarmányozására. E mellett már gyűjtöttünk a török áldozatok megsegítésére is, ennek már megtörtént az átutalása, illetve a ruhaféléknek, takaró féléknek a begyűjtése. Kiemelném azt is, hogy a székely szabadság napja alkalmából is mindig közösen szoktunk megjelenni, kihasználva a vadászközösség építő erejét minden alkalommal - hangsúlyozta az elnök.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek