A dühöngő férfit az időközben kiérkező rendőrök állították meg kényszerítő eszköz használatával.

A Jászberényi járási Ügyészség indítványt tett a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírójánál egy büntetett előéletű férfi letartóztatására.Az indítvány szerint a férfi 2020 elején ismerte meg Jászkiséren a sértett hölgyet, aki iránt vonzalmat érzett.

  1. június 30-áb 19 óra körül a sértett jászkiséri otthonába betört, majd a sértettet – 3 éves gyermekével a karjában -kirángatta a hajánál fogva az utcára.

A sértett segítséget kért az éppen kint tartózkodó egyik szomszédtól, emiatt a gyanúsított belökte a sértettet az árokba. A sértett segítségére siető szomszéd ellökte a sértettől a férfit, ezért a nőnek sikerült a szomszéd házába menekülnie. A férfi ámokfutása ezzel nem ért véget.

Az utcán az arra közlekedő autót a gyanúsított  feltartóztatta, a sofőrtől elkérte a mobiltelefonját és felhívta az édesanyját., majd a telefont eltéve, bemászott a sértettet elrejtő szomszéd házának kerítésén.  A veranda ajtaját berúgta és bement, ahol a szomszéd férfit megütötte, úgy hogy 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörése keletkezett. A gyanúsított a szomszéd feleségének kezéből kicsavarta   annak telefonját, amit zsebre vágott.

A sértett hölgyet ezután ismét kirángatta az utcára, akit a korábban megállított autóba akart tuszkolni, de a sofőr ezt nem engedte, ezért a sértettet tovább rángatta az utcán. A sértett segítségért kiabált, ezért a gyanúsított kétszer megrúgta a sértett száját.  A sértett segítségére az utcán tartózkodó három férfi sietett, de a gyanúsított elvette az egyikük kezéből a védekezésül felkapott vascsövet és ráütött a férfi kezére, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

A dühöngő férfit az időközben kiérkező rendőrök állították meg kényszerítő eszköz használatával.

A gyanúsított  cselekménye rablás bűntettének, személyi szabadság megsértése bűntettének, súlyos testi sértés bűntettének, jármű önkényes elvétele bűntettének kísérlete, magánlaksértés vétségének a megállapítására alkalmas.

Az ügyészség szerint a gyanúsítottal szemben fennáll a szökés, elrejtőzés, a tanúk jogellenes befolyásolásának és a bűnismétlés veszélye ezért csak a letartóztatás érheti el a kényszerintézkedés célját.

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértve, a férfi letartóztatását 2020. július 3-án egy hónapi időtartamra elrendelte.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14