BITE GABRIELLÁT AZ ORVOSI PÁLYA ÉRDEKLI

Bite Gabriella, a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola nyolcadikosa sok városi tanulmányi versenyen indult azt elmúlt években. Szívesen emlékszik vissza a refis évekre, osztályfőnökére Halmai Györgynére is.
Legemlékezetesebb számára egy tavalyi biosz verseny volt, de a biológia, informatika és kémia is a kedvence volt. Biosz-kémai szakra megy a Karcagi Nagykun Refibe, az orvosi pálya érdekli apja révén, de a fotózás is kedvence. Öccsével nagyon jó testvérek, sokat segített neki most az otthon tanulásban.

Szereti meggyőzni társait, de nem igazi hangadóként, inkább meggyőző személyiségével. Vallja, hogy pozitívumot kell keresni mindenben, akkor is, ha probléma van. A fotózás hobbi szinten érdekli, sok természetfotó van telefonján is.

Van nyuszija, cicája, melyeket naponta gondoz. Az elmúlt hetekben hiányzott neki a közös családi kirándulás, de az osztálytársakkal való találkozás is. Angol középfokú nyelvvizsgát szeretne az alapfokú mellé, németben pedig apja segít majd neki. Otthon a konyhában szívesen kuktáskodik anyja mellett egy-egy finom étel elkészítésénél.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14