HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy abonyi lakos személygépkocsival közlekedett Szolnokon, a Tószegi úton 2023. február 7-én a kora reggeli órákban. A sofőr balra nagy ívben kívánt a Piroskai útra kanyarodni, azonban manővere során nem biztosított elsőbbséget a védett úton érkező jármű vezetőjének és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a vétlen jármű sofőrje nyolc napon belül gyógyuló, míg a biztonsági övet nem használó utasa nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a biztonsági öv életet menthet! Kérjük, hívják fel ismerőseik, hozzátartozóik figyelmét a használatára! Ne feledjék! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

…, hogy mindenki hazaérjen!

FORRÁS: JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek