HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 5 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy atkári lakos ellen. A tehergépkocsival közlekedő 56 éves férfit a rendőrök 2023. február 6-án 12 óra körül ellenőrizték Jászárokszállás belterületén. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A jogsértőt előállították a Jászárokszállási Rendőrőrsre további mintavételre, valamint megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak vele szemben, majd meghallgatását követően őrizetbe vették.

FORRÁS: JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek