Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint két ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

Egy jászladányi lakos 2020. június 19-én 20 óra 35 perc körül Jászapáti külterületén közlekedett személygépkocsijával, amikor ellenőrizték a rendőrök. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A 46 éves férfit a rendőrök előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra.

Szintén ittasan közlekedett egy személygépkocsival az a kenderesi férfi, akit 2020. június 20-án éjjel ellenőriztek a rendőrök Mezőtúr belterületén. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a jogsértőt előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra.

Mindkét férfi vezetői engedélyét elvették a helyszínen, és ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.    

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére! Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Aki ittasan járművet vezet mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

 ..hogy mindenki hazaérjen!

police.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14