HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 3 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy helyi lakos közlekedett személygépjárművel 2023. január 26-án 0 óra 30 perckor Tiszafüreden, a Külsőkertsor úton a Húszöles út irányába. Haladása során letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, ahol az ott szabályosan parkoló személygépkocsinak nekiütközött. Az anyagi káros balesetet követően a sofőr a helyszínt elhagyta, a rendőrök később lakásán vonták intézkedés alá, majd vele szemben alkoholszondát alkalmaztak mely a kifújást követően pozitív értéket mutatott. A 27 éves férfit további mintavétel céljából előállították, továbbá vele szemben büntetőeljárást indítottak járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy Magyarországon még mindig zéró tolerancia van érvényben az utakon! A vezetési képességre hátrányosan ható szerek befolyásoltságában történő járművezetés nem csak életveszélyes, de büntetendő is! A felelőtlen sofőrök nemcsak saját, de mások testi épségét és életét is veszélyeztetik! Kérjük, tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt, és tudatosan tartsák be a KRESZ szabályokat!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14