Vinis Bella, Karcag első babája

Ennél szebben nem is indulhatott volna az új éve Vinis Bélának és Vinis-Kóródi Évának, hiszen a fiatal párnak január másodikán...

Nagyon boldoganindult a 2023-as éve a Vinis Bélának és Vinis-Kóródi Évának, hiszen a fiatal párnak január 2-án 10:49 perckor a KarcagiKátai GáborKórházban megszületett kislánya, Bella, 3750 grammal, 54 centiméterrel, így ő az év első karcagi lakosa.


A fiatal szülőket telefonon kerestük meg.


- A pici érkezését mindenki nagyon várta, a Kóródi családba második unokaként, de első lányként érkezett, a mi családunkba pedig első unokaként - mondta meghatottan az édesapa.


- Január 2-án reggel 6 óra körül érkeztünk meg férjemmel a kórházba, mivel éjszaka otthon elkezdődtek a fájások. Dr. Debreczeni László főorvos, akihez terhesgondozásra is jártam, végül úgy döntött a pici egészsége érdekében, hogy császármetszéssel jöjjön a világra. Így a férjem az eredetileg apás szülésnél nem lehetett jelen - mondja az édesanya, aki ezúton is szeretné megköszönni doktor úrnak, hogy világra segítette kislányukat.

Az ifjú édesanya terhessége végig probléma és gondmentesen telt. A fiatal szülők nagyon szerették ezt az időszakot is, de mint bevallották, a mostanit nem tudja felülírni semmi, hiszen csodálatos érzés Bella szüleinek lenni.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14