MEGTALÁLTA, LEVETTE, FELTETTE

 

A szolnoki rendőrök elfogtak egy férfit, aki körözött rendszámot tett fel kivont tehergépkocsijára, ráadásul úgy közlekedett, hogy el van tiltva a vezetéstől.

A Szolnoki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 41 éves jászladányi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi közlekedett a tulajdonában lévő tehergépkocsival Szászberek külterületén a 3227-es számú úton 2022. november 23-án délután, mikor a járműre a VÉDA kapu riasztást jelzett. A rendőrök ellenőrzés alá vonták és megállapították, hogy a járművön lévő hatósági jelzések más gépjárműre kiadott rendszámtáblák, és azokat a rendőrség körözi, továbbá a gépjárművezetőt a Monori Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

Az egyenruhások a sofőrt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A jogsértő vallomásában elmondta, hogy körülbelül másfél hete találta az útmentén a hatósági jelzéseket, melyeket magához vett. Elfogása napján munkagépet szállított a forgalomból kivont tehergépkocsijával, amiről levette a rendszámokat és helyettük felhelyezte a korábban találtakat. Azzal is tisztában volt, hogy el van tiltva a vezetéstől, mégis útnak indult.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14