Elsöprő Fidesz-KDNP győzelem Kenderes-Bánhalmán

Barabásné Forgács Edit számára nagy erőt adott az emberek támogatása és szeretete.

A szavazatok közel hetven százalékát a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje, Barabásné Forgács Edit szerezte meg a vasárnapi kenderesi időközi választáson. A mgválasztott településvezető elmondta, nagyon örül az eredménynek, amelynek elérésében sokan segítettek neki.

– A családom, a kollégáim és a lakosság részéről is éreztem a szeretetet, a bizalmat, ami a hihetetlen erőt adott. Kőkemény munka áll előttünk, de úgy gondolom mindennel megbirkózunk majd, ezzel a támogatással el tudjuk majd végezni a feladatainkat – fogalmazott a megválasztott városvezető.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő is értékesnek nevezte a vasárnap esti eredményt.

– Azt gondolom Kenderes-Bánhalma elismerte azt a tevékenységet, amit a Fidesz-KDNP jelöltjei az elmúlt években végeztek. Elismerte, hogy Kenderesnek változásra, fejlődésre van szüksége fogalmazott. – A kenderesiek bizalmat szavaztak a Fidesz-KDNP által támogatott polgármesternek és csapatának. Úgy vélem, hogy egy ilyen nagymértékű felhatalmazás mindenképpen bíztató az elkövetkező időszakra.

Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő ugyancsak bizakodó a település jövőjét illetően.

– Komoly közéleti tapasztalatokkal rendelkező, saját munkájukban már bizonyított emberek vállalták, hogy képviselőként indulnak a választáson, a támogatottság az ő irányukban is megvan. Én is felajánlom az önkormányzati világban, illetve a központi közigazgatásban szerzett tapasztalataimat, s biztos vagyok abban, hogy egy határozott, energikus, céltudatos városvezetéssel, a megyei önkormányzat segítségével, illetve a közéleti szereplőkkel, országgyűlési képviselőkkel együtt biztosítani fogjuk Kenderes fejlődését.

Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke jól ismeri Barabásné Forgács Editet, hiszen együtt dolgoznak a közgyűlésben.

– Külsős bizottsági tagként a megyei közgyűlésben és önkormányzati képviselőként is azt bizonyította, hogy kiváló csapattag, aki össze tud fogni egy olyan közösséget, amely győzelemre vezeti Kenderes és a Bánhalma ügyét. Azt gondolom, megfontolt, bölcs és felelősségteljes döntést hozott most Kenderes és Bánhalma lakossága, ennek köszönhetően olyan felhatalmazást adtak a polgármester és képviselő-testület kezébe, amivel élve megnyílik a település előtt az a fejlődési út, amire nagyon régóta hivatott lenne.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14