HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 9 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy budapesti lakos személygépkocsival közlekedett Tiszafüred belterületén 2022. november 10-én a kora reggeli órákban. A sofőr haladása során a Debreceni és Rózsa utak kereszteződéséhez érve jobbra kívánt kanyarodni, azonban manővere során nem biztosított elsőbbséget a védett úton érkező kerékpárosnak, akivel érintőlegesen összeütközött. A baleset következtében a biciklis elesett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Az elmúlt napokban többször történt olyan személyi sérüléssel járó baleset, ami az elsőbbségi szabályok figyelmen kívül hagyása miatt következett be. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

...hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek