HULLADÉKGYŰJTÉS A REFIBEN

Földváriné Simon Ilona igazgatónővel a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodában szervezett őszi hulladékgyűjtési versenyről beszélgettünk.

- Nagy reménységgel és nagy bizakodással kezdtük meg a 27. tanévünket. Nagyon vártunk vissza minden gyermeket. Elsőseink létszáma 50 fő, tehát két első osztályt tudtunk indítani. Nagyon vártuk a kicsiket, jöttek a szülők, nagyon szép volt a Református Nagytemplomban a tanévnyitó ünnepségünk szerda este, és csütörtök reggel pedig jelenléti oktatás formájában elindultunk, reménységgel.

- Elteltek az első napok, s máris egy program kezdődik az iskolában, hiszen hulladékgyűjtés lesz, ami minden iskola életében egy fontos dolog, hiszen otthonról el lehet hozni ami felhalmozódott, a verseny pedig ösztönzi a gyerekeket arra, hogy sok hulladékot gyűjtsenek össze.


- Igen, iskolánkban hagyomány, hogy a diákönkormányzat vezetősége minden tanévben két alkalommal, ősszel és tavasszal hirdeti meg a hulladékgyűjtési versenyt. Erre az osztályközösségek, pedagógusok nagyon szoktak készülni, és hát természetesen a szülők is. Várjuk is az ő segítségüket. Minden alkalommal ezt kellőképpen meg is szoktuk kapni. Aki az osztálya részére szeretne leadni hulladékot, az megteheti a Gyarmati úton lévő átvevőnél is.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek