Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint egy ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy 72 éves nő közlekedett kerékpárral Jászapáti belterületén, a Kossuth Lajos út mellett kialakított kerékpárúton 2020. június 2-án 8 óra 23 perc körül. A helyi lakos úgy akart áthaladni az úttesten, a kijelölt gyalogos átkelőhelynél, hogy nem szállt le a bicikliről, és eléhajtott az ott közlekedő tehergépkocsinak, ami elütötte. A kerékpáros a baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

Egy tiszaföldvári férfi közlekedett személygépkocsival Kunszentmárton belterületén 2020. június 2-án 20 óra körül, amikor a Kossuth Lajos utca és a Szent István király út kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő gépkocsinak, és összeütköztek. A baleset során egy személy – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.  

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták! A kerékpárosnak a kerékpárról le kell szállnia és azt tolva - a gyalogosok közlekedésére vonatkozó szabályok szerint - kell az úttesten áthaladnia!

…hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14