Csomagolással segít Szatmári János mesterséf

Évtizedek óta részt vesz a közétkeztetésben Szatmári János mesterséf, az Euro Kft. tulajdonosa.

Ebben a rendkívüli helyzetben a főzőkonyhában csomagoló üzemrészt alakított ki, amelyhez új gépeket vásárolt, hogy eldobhatós, légmentesen lefóliázott műanyag dobozban biztosítsa a szociális étkeztetésben résztvevő gyermeknek az ebédet.

 Az iskolák és óvodák által felmért igényeket naponta pontosítják és a megadott időben jöhetnek érte a Széchenyi sugárúti ebédlőbe a szülők, ahol a bejáraton átlépve egy lerekesztett részbe érkeznek a szülők, ugyanis plafonig érő műanyag fallal lezárták az átadó helyet a konyhától, ezzel is elkerülve a fertőzésveszélyt.
A konyhában a szociális étkeztetést igénybe vevők gyermekek szülei is igényelhetik az olcsóbb menüt, s ugyanúgy bárki a lakosság részéről, nekik már házhoz is szállítják, de kenyeret és péksüteményt is biztosítanak kedvezményes áron.
Mivel a Fürdő éttermük most zárva van és így ott nem biztosított a korlátlan ételfogyasztás, most Szatmári János elindított egy tartalmasabb A és B menüt tartalmazó étkeztetést is, ezt már hétvégére is lehet kérni. Az új, speciális konyhai berendezésüknek köszönhetően az így lefóliázott étel hűtőben tartva 5 napig fogyasztható.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14