Combon szúrta és összekaszabolta alkalmi partnerét egy nő Szolnokon.

Combon szúrta és összekaszabolta alkalmi partnerét egy nő Szolnokon.

A Szolnoki Járásbíróság súlyos testi sértés bűntette miatt 2 év börtönre ítélte és 2 évre eltiltotta a közügyektől azt a 31 éves, büntetett előéletű nőt, aki 2021. március 3-án este fél kilenc körül bódult állapotban kereste fel szolnoki otthonában alkalmi szexuális partnerét, akit előbb saját kertje udvarán, egy, a ház konyhájában talált 32 cm hosszú késsel, hátulról combon szúrt, majd a nyakánál fogva a földre rántott, és miközben a késsel folyamatosan felé szurkált, azzal fenyegette, hogy megöli. Az erősen vérző férfi a pengét megragadva próbálta kivenni a kést a nő kezéből, de csak még jobban megsérült, míg végül annyi vért vesztett, hogy elájult. Ezt látva a nő távozott. A férfi túlélte a bántalmazást, de 8 napon túl gyógyuló comb és tenyér sérüléseket szenvedett.

A Büntető Törvénykönyv rendelkezései szerint bűncselekményt, testi sértést követ el, aki más testi épségét vagy egészségét sérti. Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség – ahogyan az jelen esetben is történt - 8 napon túl gyógyul, az elkövető súlyos testi sértés bűntette miatt 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az ügyben 2021. december 23-án emelt vádat a Szolnoki Járási Ügyészség. A Szolnoki Járásbíróság 2022. április 11-én előkészítő ülést tartott, melyen a vádlott a váddal egyezően beismerte a bűncselekmény elkövetését és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, mely nyilatkozatait a bíróság elfogadta és ítéletet hozott. Ezt az ügyészség, a vádlott és a vádlott védője is tudomásul vette, így az jogerőre emelkedett.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek