Tűz volt Sarudon

Tegnap kisebb-nagyobb tűzesetekhez kellett vonulniuk a tűzoltóknak megyénkben.

Összehordott gallyak és növényi hulladék gyulladt meg tegnap délelőtt Rákócziújfalu határában. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Szemét égett egy fém konténerben tegnap délután a szolnoki Üteg utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak az esethez, akik egy vízsugárral számolták fel a káreseményt.

Hulladék kapott lángra egy elhagyatott raktárépületben tegnap délután Jászladányon, a Vasút utcában. Az ingatlanon közművek nem voltak. A jászkiséri önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik egy vízsugárral feketítették le a tüzet.

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres, üzemanyag, tűzifa és kerti gépek tárolására használt épület tegnap délután Sarudon, a Szeder utcában. A tűz a szomszédos melléképület tetejébe is belekapott, amelyet a szomszédok kezdtek el oltani. A tiszafüredi hivatásos és a tiszanánai önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. A tulajdonos elmondása szerint a tűz a leégett épület melletti komposztálóban keletkezhetett, amelynek melegedését már az előző napon is tapasztalta.

Növényi hulladék égett tegnap éjszaka Öcsödön, egy Táncsics Mihály úti ingatlanon. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. 

Fotó: Tiszafüred HTP

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14