Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá tíz ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy jászberényi lakos közlekedett személygépkocsival Farmos felől Jászberény irányába 2021. április 5-én a déli órákban.

A sofőr haladása során – irányváltoztatási szándékának jelzésével - balra kanyarodott, azonban a mögötte közlekedő jármű vezetője ezt figyelmen kívül hagyta, a gépkocsi előzését megkezdte, ami során összeütköztek.

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az egyik jármű utasa nyolc napon túl gyógyuló, további három személy – köztük a gépkocsivezetők – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A Jászberényi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat eljárást.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14