Megütöttek egy férfit Karcag egyik utcájában

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Garázdaság miatt kellett intézkedniük a rendőröknek Tiszafüreden és Karcagon is.

Egy férfit – előzetes szóváltást követően – bántalmazott Tiszaszőlős egyik utcájában 2020. május 16-án 18 óra körüli időben egy helyi lakos. A rendőrök efogták és előállították a jogsértőt a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, és N. Róbertet gyanúsítottként kihallgatták. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Egy helyi lakos – minden előzmény nélkül – megütött egy férfit Karcag egyik utcájában egy 2020. május 16-án 17 óra körül. A sértettnek a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A rendőrök efogták és előállították a jogsértőt a Karcagi Rendőrkapitányságra, és B. Lászlót gyanúsítottként kihallgatták. A Karcagi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14