Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Ismeretlen személy bement – a jelenleg felújítás alatt álló – jánoshidai kastély épületébe 2020. május 14-én 15 óra és 2020. május 15-én 10 óra között, és az épület tetőteréből egy alumíniumból készült, gurulós állványt lopott el. A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították, majd elfogták és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jánoshidai lakost.  A nyomozók F. Szilvesztert gyanúsítottként kihallgatták. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Egy helyi lakos bement Tiszafüreden 2020. május 15-én 18 óra körüli időben a szomszédja lakóházának udvarára és légpuskával rálőtt a tulajdonos kutyájára, mert zavarta az eb ugatása. A kutya a jobb mellső lába fölött sérült meg. A bejelentést követően a rendőrök elfogták és előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 66 éves férfit.  A nyomozók a légpuskát lefoglalták és  F. Istvánt gyanúsítottként kihallgatták. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást. police.hu

 

 
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14