Hidegrázós videó karcagi kötődéssel: The Show Must Go On!

A Queen klasszikusával tiszteleg Magyarország legnagyobb zenei közössége - a Cityrocks stábja - azon emberek előtt, akik ebben az időszakban soha nem látott áldozatot hoznak értünk, bárhol is éljenek a világban.

Mintegy 200 zenész készített videót - köztük Karcagot képviselve Perge Adrián, a SenoR zenekar billentyűse és Törőcsik István, a Brain Drain dobosa -, hogy létrejöhessen hazánk legnagyobb flashmob csapatának legújabb klipje, amely csak az első 24 óra alatt 30.000 embernél szólalt meg.

A videóra a Magyar Televízió mellett a külföldi média is felfigyelt.Köszönjük az olasz Rockin’1000 csapatának, hogy megálmodták a rock flashmob műfaját, ezzel megmutatták, hogy van olyan út, amelyen bármifajta különbségtétel nélkül mindenki együtt járhat.

Ez lesz a dolgunk a járvány után is, és nem kell hozzá se hangszer, se mikrofon, bárhol és bármikor meg tudjuk csinálni! Mert a legnagyobb show-nak - a normális életünknek - folytatódnia kell - írja a Cityrocks Hungary közösségi oldala, amellyel a videó üzenetét is megfogalmazza.

A felvételt mindenki otthon vagy egy általa választott helyszínen vette fel egy - a szerve-zők által adott - zenei alapra, hogy a résztvevők hangnemileg és tempót tekintve is egyben legyenek. Ezek a felvételek még március végén rögzítésre kerültek, ám a hosszú vágási folyamat miatt április 19-én debütált a leg-nagyobb videómegosztón.Törőcsik István

Törőcsik István jövő héten a Karcag TV vendége lesz...

forrás:

M1 Cityrocks 2020.04.21.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14