Online versenyt hirdettek

Online versenyt hirdetett a karcagiaknak a Déryné a magyar kultúra napjára. A részletekről Hangyási Tibornét, a Csokonai Könyvtár tájékoztató könyvtárosát kérdeztük.

 

A jeles napokhoz, évfordulókhoz rendszeresen tartottak alkalmi kiállítást, totót, vetélkedőt. A jelenlegi járványügyi helyzetben áttértek az online felületeken való kapcsolattartásra az olvasókkal.

Így már tartottak a Trianon 100. évfordulójára totót, majd a későbbiekben több hasonlót évfordulókhoz, ünnepekhez felnőtteknek és gyerekeknek.

A továbbra is fennálló járványhelyzet és az érvényben lévő járványügyi intézkedések miatt január 22-én a magyar kultúra napját sem tarthatták meg a szokásos módon a Dérynében. A szakemberek azonban fontosnak tartották, hogy valamilyen formában ráirányítsák a figyelmet erre a napra, ezért egy kvízjátékot indítottak karcagi lakosoknak.

A feladatsor és a játékban való részvétel feltételei a Déryné közösségi oldaláról letölthetők, elérhetők. Az eredményhirdetés is online módon történik most, a díjakat telefonos egyeztetés után adják át a nyerteseknek.

Már tervezik az idei országos és karcagi évfordulókhoz kapcsolódó online totókat is, melyről aktuálisan a Déryné online felületein lehet tájékozódni.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek