Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy cserkeszőlői lakos ellen. A személygépkocsival közlekedő férfit a járőrök 2021. február 10-én 18 óra 40 perc körül ellenőrizték Cserkeszőlő belterületén. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A jogsértőt a rendőrök előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét pedig elvették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában! Az ittas járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek