Kutyákat mentettek a tűzoltók Jászkiséren

Tegnap két favágás mellett tűzesetek adtak munkát a tűzoltóknak, volt, ahol több bajba jutott kutyát kellett kimenteni a lángok közül.

Kigyulladt egy kerti mellékhelyiség és a mellette található, közel öt négyzetméteres fatároló tegnap délelőtt Túrkevén, a Kismalom utcában. A település önkéntes tűzoltói egy vízsugár segítségével szüntették meg a problémát.

Tűz keletkezett egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű, deszkából épített tüzifa-tárolóban tegnap délelőtt Jászkiséren, a Rákóczi utcában. Az esethez a település önkormányzati tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Az építményben három kutya volt, őket a tűzoltók légzőkészülékben mentették ki. Az állatoknak nem esett bajuk.

Tegnap összesen öt szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat Abádszalókra, Mezőtúrra, Tiszafüredre, Tiszasülyre és Törökszentmiklósra. A legnagyobb terület, ötezer négyzetméter Tiszafüreden égett le, de szerencsére károk sem itt, sem máshol nem keletkeztek.

A hétvégi viharos időjárás miatt tegnap még Jászberényben és Törökszentmiklóson volt szükség munkálatokra, ahol meghasadt ágak okoztak veszély

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14