Tragédia Nagyrévnél

Tegnap a szélkárokon túl is volt dolga a tűzoltóknak.

 

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi tegnap délután Cibakháza és Nagyrév között. A kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az egységek a személyautóban lévő két eszméletlen embert feszítővágó berendezés és romhenger segítségével szabadították ki és átadták a mentőknek, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani mindkettőjük esetében. A busz utasaihoz mentők érkeztek.

Összeütközött két személygépkocsi tegnap délután Fegyverneken, a Szent Erzsébet és a Csillag utca kereszteződésében. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók az egyik autóból egy embert kisegítettek, őt átadták a mentőknek, akik egy másik embert is elláttak. Az egység áramtalanította a járműveket, majd megszüntette a forgalmi akadályt és megtisztította az úttestet a törmelékektől.

Tűz keletkezett egy családi ház egyik helyiségében tegnap délután Karcagon, a Duna utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiszakaszolták a tűzfészket, majd légzőkészülékben behatoltak a lakásba, ahol egy vízsugárral megfékezték a lángokat. A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az épületből, amelyet nem ért hőhatás. A ház lakója rokonoknál helyezkedett el.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek