Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletben szereplő korlátozó intézkedések megszegése miatt 2020. március 28. 0 óra és 2020. április 25. 24 óra közötti időszakban Jász-Nagykun-Szolnok megyében a rendőrök összesen 324 alkalommal éltek a figyelmeztetés lehetőségével,  214 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 326 szabálysértési feljelentést tettek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy zagyvarékasi lakos ellen. A 28 éves férfi 2020. április 25-én, a kora délutáni órákban bejutott egy zagyvarékasi családi ház garázsába, ahonnan egy gépi szerszámot tulajdonított el. Az elkövetőt a tulajdonos tetten érte, aki a helyszínről elmenekült, de a kerékpárját hátra hagyta. A rendőrök a beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a tolvajt. A helyi férfit előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétsége, valamint járművezetés ittas állapotban vétsége miatt indított eljárást egy jászapáti lakos ellen. Az 52 éves férfi 2020. április 25-én, 17 óra körüli időben személygépkocsival közlekedett Jászapáti belterületén, a Makó utcában. Haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol érintőlegesen nekiütközött a vele szemben gyalogosan közlekedő 10 éves gyermeknek, majd megállás nélkül tovább hajtott. A baleset következtében a kislány, elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A beszerzett információk alapján a rendőrök a járművezetőt rövid időn belül megtalálták és előállították.

police.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14