Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletben szereplő korlátozó intézkedések megszegése miatt 2020. március 28. 0 óra és 2020. április 22-én 24 óra közötti időszakban Jász-Nagykun-Szolnok megyében a rendőrök összesen 299 alkalommal éltek a figyelmeztetés lehetőségével, 178 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 297 szabálysértési feljelentést tettek.

Egy szolnoki lakos személygépkocsijával közlekedett Szolnok belterületén 2020. április 22-én 23 óra 30 perc körül, amikor egy kereszteződéshez érve, az autójával felszaladt az útpadkára és kidöntött egy közúti jelzőtáblát. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 44 éves nő úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A járőrök elvették a helyszínen a jogsértő vezetői engedélyét. A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Ugyancsak pozitív értéket jelzett az alkoholszonda annál a gépjárművel közlekedő helyi lakosnál, akit rendőrök ellenőriztek Jászfényszaru belterületén 2020. április 22-én 18 óra körül. A járőrök elvették a helyszínen a jogsértő vezetői engedélyét. A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten és nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében, a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

...hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14